marime text:

Politicianul bataus din Piatra Neamt isi acuza sotia: Din cauza ei, fetele mananca din castronul cainelui!

Circul dintre politicianul milionar din Neamt, Cristian Liciu si nevasta de care vrea sa se desparta capata proportii. Dupa ce s-au batut parte-n parte, acum individul s-a plans la Protectia Copilului ca fetele lui ar fi chinuite de mama.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Liciu sustine ca tinerele rabda de foame si mananca din castronul cainelui. In replica, sotia aduce niste filmari cu telefonul mobil, in care este amenintata cu moartea.

Nevasta recunoaste ca e bisericoasa dar neaga ca si-a chinuit fetele.
In 22 de ani de casnicie, cei doi au strans ceva avere: un spatiu comercial, un hotel in constructie, terenuri, mai multe masini si doua case. Numai cea din Piatra Neamt, valoreaza un milion si jumatate de euro.
Sotia spune ca a contribuit la bunastarea familiei si nu vrea sa fie data la o parte. Lupta si ea cum poate: intr-un film prezentat de avocatul barbatului se vede cum a spart geamul de la intrarea in casa dupa care a schimbat toate yalele.

Acum cateva zile, cei doi au fost surprinsi de camera de supraveghere a firmei lor, intr-o inclestare dura. Miza era masina familiei, la volanul careia se suise femeia. Sotul a tras-o de la volan si in incaierare, ea s-a lovit de gardul de beton.

In orice caz, pana la pronuntarea divortului, e cale lunga. Deocamdata, ambele fiice stau cu mama lor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu