marime text:

"Piei satana! Sa iasa toti dracii!" - Pepe a stropit cu apa sfintita casa in care a stat cu Oana Zavoranu

De la o iubire cu nabadai si o despartire cu vorbe grele, relatia dintre Pepe si Oana Zavoranu intra in faza comica. Satul sa fie jignit pe toate posturile si sa i se reproseze ca e hot, sau ca nu e tocmai barbat, cantaretul a intrat in fostul cuibusor de nebunii, hotarat sa alunge Satana din preajma nevestei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Asa ca a stropit cu mir toate lucrurile, dupa care si-a luat certificatul de nastere, un tablou cu nepotul sau si cheile unei masini. In fata camerelor de luat vederi, Pepe a arat si actele pe care Oana il acuza ca le-a furat.

Cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa... Motanul Marty era acasa, insa Oana plecase la o conferinta de presa, asa ca Pepe a profitat de moment si a vizitat mansarda pe care in trecut o imparteau ca niste porumbei indragostiti.

Inainte insa de orice a tinut sa alunge duhurile necurate. A miruit apartamentul si a vrut sa arate lumii ca nu a furat niciun act din casa.

Cantaretul a descoperit si ca sotia sa a mutat lucrurile prin locuinta.

Inainte de a pleca, Pepe a tinut sa ii lase prin Marty un mesaj barbatului despre care se spune ca i-a furat inima Oanei.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu