marime text:

400 de ml de Furadan a luat Madalina - doza a fost uriasa!

Pesticidul care s-a aflat in flaconul care a fost gasit langa Madalina Manole este Furadan, o substanta foarte toxica pe baza de Carbofuran si care, ingerat, produce blocarea unei enzime vitale si foarte rapid decesul, spun anchetatorii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Madalina Manole s-a sinucis ingerand 400 de ml de Furadan, substanta ce a ucis-o in doar cateva minute. 1 ml din substanta e indeajuns pentru ca doza sa fie letala.

Anchetatorii sustin ca informatiile pe care le au pana in prezent conduc la ipoteza ca artista si-ar fi premeditat moartea, dupa tentativa esuata de luna trecuta. Astfel, in urma unei discutii cu o prietena, aceasta i-a adus pesticidul - Furadan - in urma cu cateva zile.

Anchetatorii au gasit langa Madalina Manole un flacon care continea o substanta roz. Mai mult, artista, dupa ce a ingerat produsul foarte toxic a vomat, apoi i s-a facut rau, a cazut lovindu-se foarte tare la cap. Anchetatorii spun ca in hol, langa baie, unde a fost gasita Madalina Manole, era un puternic miros de substanta chimica.
 
Furadanul este un insecticid carbonic de culoare roz pe baza de Carbofuran destinat tratamentului semintelor de porumb, floarea soarelui, sfecla de zahar. Carbofuranul este unul dintre cele mai toxice produse pentru om. Un mililitru din acest produs poate fi fatal.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu