marime text:

Peste 100 de romani sunt blocati in razboiul din Libia!

Cel putin 100 dintre romani vor trai pe viu cosmarul razboiul si, asemeni altor oameni nevinovati, vor implora cerul ca bombele sa-i ocoleasca. Unii dintre ai nostri au familii acolo sau muncesc.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu totii insa au preferat sa ramana pe teritoriul libian, desi, in urma cu 3 saptamani, autoritatile de la Bucuresti au trimis in sprijinul lor doua aeronave militare.

Si sa vrea si nu mai pot fi adusi acum acasa acum. Spatiul aerian libian a fost inchis si niciun avion nu il poate survola fara sa fie doborat.

Cei care au ramas au facut-o insa pe proprie raspundere. Cifra de 100 de persoane este insa relativa si asta pentru ca unii nu si-au inregistrat prezenta pe teritoriul libian la Ambasada Romaniei din Tripoli.

Pana acum niciun roman nu solicitat sprijin consular. Cat priveste personalul diplomatic, acestia nu vor parasi, cel putin deocamdata, capitala libiana.

De la inceputul conflictului peste 700 de romani au fost evacuati din Libia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu