marime text:

Pe motiv ca distrug padurea, cai salbaticii din Delta vor ajunge la abator! IMAGINI SOCANTE

Imagini socante vin din Delta Dunarii, unde zeci de cai salbatici, capturati in Padurea Letea, vor fi dusi la abator. Hotararea a fost luata chiar de autoritatile locale din comuna CA Rosetti, care au folosit metode barbare ca sa-i prinda, dupa cum acuza reprezentantii unei asociatii. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Caii raniti au fost inchisi apoi intr-un tarc pe motiv ca distrug padurea.

Peste 70 de cai, printre care si manji de cateva luni, sunt tinuti intr-un grajd in conditii greu de imaginat. Animalele au fost capturate intr-un mod groaznic de localnici - au fost alergate de mai multi motociclisti si apoi puse la pamant cu franghii. Cateva poarta urmele acestui tratament inuman. Au botul plin de sange, iar pe corp au rani adanci.

Cativa dintre cai sunt epuizati si par flamanzi.

Autoritatile sustin ca animalele s-ar fi inmultit atat de mult incat distrug totul in cale si pun in pericol chiar Padurea Letea. Reprezentantii mai multor organizatii pentru protectia animalelor au depus o plangere la politie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuCalul (2011-05-19 00:53:16)
Nu mai comentati in necunostinta de cauza. Eu am fost anul trecut la Sulina,printre altele si la padurea Letea. Localnicii m-au informat ca in zona exista peste 5000 de cai salbatici care rod iarna copacii tineri din lipsa de hrana. Nu exista modalitati elegante de a-i elimina. Se pune problema de a alege intre cai si padure.
raspunde »
Hai sa depopularizam de tot ro (2011-05-19 00:33:00)
Romania..... de ce am impresia c-o sa emigrez...?
raspunde »
SAM (2011-05-18 23:03:25)
era de asteptat sa se intample asa....doar traim in romania.
raspunde »
Da de ce nu eutanasiaza Tiganii care defriseaza toate padurile .... (2011-05-18 22:02:48)
Eutanasierea autoritatilor care au fost de acord si a Tiganilor
raspunde »
lucian (2011-05-18 21:23:08)
sa imi bag p00a in motocicletele voastre barbarilor...daca si autoritatile locale fac asa ceva la ce sa te mai astepti de la infractori ? Ati merita inchisoare pe viata jegurilor ! Cum sa distruga padurea niste animale care apartin acestor locuri ? Sper sa muriti in chinuri toti care ati luat parte la aceste fapte oribile !
raspunde »
superfox (2011-05-18 20:38:15)
Sa-i duca pe ei la abator. Sa le lege motocicletele de gat si sa-i tarasca , ce lepre !!! HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BARBARILOR !!!!!!!! Cum sa distruga padurile niste biete animale ?!!!! NENOROCITILOR !!!!!!!! NU AVETI SALAM VICTORIA DESTUL ? CRIMINALILOR !!!!!!!
raspunde »