marime text:

Pe motiv ca distrug padurea, cai salbaticii din Delta vor ajunge la abator! IMAGINI SOCANTE

Imagini socante vin din Delta Dunarii, unde zeci de cai salbatici, capturati in Padurea Letea, vor fi dusi la abator. Hotararea a fost luata chiar de autoritatile locale din comuna CA Rosetti, care au folosit metode barbare ca sa-i prinda, dupa cum acuza reprezentantii unei asociatii. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Caii raniti au fost inchisi apoi intr-un tarc pe motiv ca distrug padurea.

Peste 70 de cai, printre care si manji de cateva luni, sunt tinuti intr-un grajd in conditii greu de imaginat. Animalele au fost capturate intr-un mod groaznic de localnici - au fost alergate de mai multi motociclisti si apoi puse la pamant cu franghii. Cateva poarta urmele acestui tratament inuman. Au botul plin de sange, iar pe corp au rani adanci.

Cativa dintre cai sunt epuizati si par flamanzi.

Autoritatile sustin ca animalele s-ar fi inmultit atat de mult incat distrug totul in cale si pun in pericol chiar Padurea Letea. Reprezentantii mai multor organizatii pentru protectia animalelor au depus o plangere la politie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu