marime text:

Patronul unei firme a murit, iar un angajat a fost aproape sa-l urmeze, la cateva secunde!

Coincidenta nefasta intr-o hala din judetul Mures, unde patronul unei firme, in varsta de 31 de ani, a murit strivit de un schelet metalic greu de 600 de kilograme. Aproape simultan, un angajat de-al lui a cazut in gol de pe o schela si este acum in stare grava la spital.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul de 31 de ani voia sa-si ridice o hala in Reghin si pentru asta cumparase una dezafectata din localitatea Salard. Marti dimineata, s-a dus acolo impreuna cu trei muncitori, ca sa o dezasambleze, fara sa banuiasca vreo clipa ca nu va mai iesi viu din ea.

La un moment dat, una dintre structurile metalice ale halei, extrem de subreda, s-a prabusit, iar patronul vorbea, se pare, la telefon dedesubt si nu a mai apucat sa se fereasca.

Alt muncitor, aflat la patru metri inaltime pe o schela, s-a speriat ingrozitor cand a vazut ce se intampla si a facut un pas in gol, care i-a adus multiple traumatisme craniene. Un al treilea muncitor, aflat langa patronu, a apucat sa fuga in ultima secunda.

La fata locului au venit doi procurori si doi inspectori de la Protectia Muncii, care incearca sa elucideze circumstantele dublului accident.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu