marime text:

Pariul mortii! O fetita le-a dovedit prietenelor ca are curaj sa se arunce in rau - trupul ei este de negasit

O fetita de 12 ani, din comuna Jilava, a disparut sambata in apele raului Sabar si trupul nu i-a fost gasit pana acum. Politistii cred ca fata a pus pariu cu prietenele, ramase pe mal, ca are curaj sa sara in apa.  
Pariul mortii! O fetita le-a dovedit prietenelor ca are curaj sa se arunce in rau - trupul ei este de negasit

Joaca inocenta a trei copile de clasa a cincea s-a transformat intr-o tragedie. Plecasera la scaldat pe raul Sabar, in Jilava, fara sa se gandeasca la pericol. Numaiu ca si-au ales si o zi nefericita pentru scaldat. Apa raului Sabar este mult umflata din cauza ploilor din ultima perioada, iar curentii extrem de puternici.

Una dintre ele a intrat in apa si a fost prinsa de curent. Fetele ramase pe mal au intrat in panica in momentul cand si-au auzit prietena strigand ca o trage cineva sub apa. Atat de puternic este curentul in acea zona.

Politistilor sositi la fata locului le-a venit greu sa creada ca fetita s-a aruncat in apa adanca sa se racoreasca. Iau in calcul si ipoteza unui pariu de curaj facut de cele trei copile.

In zadar plang apropiatii copilei. Abia acum au aflat ca fata mergea la rau de cateva zile, mintindu-i ca se duce in parc. Politistii vor sta de vorba si cu parintii ca sa afle cum le-a scapat minora de sub supraveghere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu