marime text:

Parintii Madalinei si-au pregatit avocatul: vor copilul si casa!

Familia Manole porneste batalia in justitie: parintii Madalinei s-au hotarat sa ceara custodia nepotului lor, dar si casa din Otopeni in care cantareata a locuit cu sotul sau Petru.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Parintii Madalinei Manole au decis la 5 zile de la inmormantare sa ceara custodia baietelui ei, in varsta de 1 an.

Decizia parintilor vine ca urmare a faptului ca acestia il considera pe sotul artistei responsabil moral pentru moartea ei. Barbatul nu neaga faptul ca Madalina trecea prin momente dificile

Mircea Petru: "Pentru a ne fi mult mai bine noua, ea trebuie sa ne vegheze din alta parte, asta spunea in momentele de depresie. Avea stari ciudate la mijlocul saptamanii si apoi isi revenea la caldura la bucurie. In momentele de tristete ii spunea sotului ca este o povara pentru cei dragi. Nu vroia sa mearga la un psiholog. In ultimul timp ea s-a apropiat mai mult de parintii lui decat de ai ei."

Faptul ca Petru nu a dus-o la psiholog, in conditiile in care Madalina era tot mai deprimata, spun parintii, ii determina acum sa actioneze. Extrem de tare i-a suparat si vestea ca barbatul ar fi apelat la un presupus vraci.

Sotul artistei a mai fost acuzat si ca nu ar fi lasat-o sa cante anumite melodii si sa apara in emisiuni televizate. 

Juristii sunt de parere ca demersul familiei Manole in ceea ce priveste custodia celui mic, are foarte putine sanse. In cazul locuintei din Otopeni, daca aceasta a fost construita inainte de casatoria Madalinei cu Petru, atunci apartie de drept parintilor ei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu