marime text:

Parca au fost loviti de blestem - a murit la cateva minute dupa ce a aflat ca fratele lui si-a dat sufletul

Pe unul dintre ei, de 43 de ani, l-a rapus miercuri seara curentul electric, in timp ce trebaluia prin curte. Celalalt, cu doi ani mai mare, a mai trait doar cateva minute dupa ce a aflat de sfarsitul mezinului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A plecat intr-un suflet spre casa acestuia si mai avea cativa metri pana sa ajunga. La volan a facut insa un infarct si n-a mai apucat sa-si ia adio de la frate.
 
Barbatul de 43 de ani abia venise de la serviciu si a pornit moara pe care singur si-o construise in gospodarie. A atins, se pare, un fir neizolat si s-a prabusit, fara viata. Vestea l-a facut pe fratele sau, de 45 de ani, care locuia la nici un kilometru distanta, sa porneasca imediat catre casa mezinului.
 
A facut insa un infarct cand a ajuns in fata portii, masina pe care o conducea s-a lovit de un gard si barbatul a mai trait doar cateva minute. Amandoi fratii aveau cate doi copii minori.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu