EVER GREEN: Definitia violului in 1750 - Stromeleagul si taierea sa!
EVER GREEN: Definitia violului in 1750 - "Stromeleagul" si taierea sa!

In vremuri de demult, definitia violului era mult mai simpla iar pedeapsa aplicata probabil mult mai eficienta.

17011 vizionari
4 iulie 2011 13:50

Un tanar din Craiova care a picat bacalaureatul a fost transportat in stare grava la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti, dupa ce a incercat sa se sinucida, aruncandu-se de la etajul al patrulea al blocului in care locuieste, el certandu-se cu parintii din cauza rezultatelor la examen.

(citeste toata stirea)
S-a impuscat in cap cu o arma de vanatoare, pentru ca a picat bacul! DRAMATIC. In loc sa dea bacul, s-a aruncat de la etajul 5! Terminase clasa a XII-a cu media 9,84! Tanar disparut de acasa, in plin examen de bacalaureat. Tatal i-a reprosat ca a cheltuit banii de meditatii
1 iulie 2011 14:05

Desfasurare impresionanta de forte la o pestera de pe platoul Padis, din Bihor,  unde mai multe echipe de salvamontisti cauta solutii sa-l aduca la suprafata pe un speolog din Ungaria, care a ramas blocat la 200 de metri adancame.

(citeste toata stirea)
VIDEO. Reportaj Catalin Radu Tanase din blocul groazei. Secretele ghetourilor bucurestene Cei trei speologi au fost salvati, dupa ce au stat doua zile blocati intr-o pestera! O minunatie de pestera, numai sa nu ramai blocat in ea! Trei speologi si-au vazut moartea cu ochii
30 iunie 2011 17:22

Un zid de beton pe care primarul din Baia Mare vrea sa-l ridice in jurul unor blocuri mizere, locuite de persoane defavorizate, naste discordie in oras. Pe de o parte, asociatiile umanitare spun ca ar fi o discriminare ce se intampla, iar pe de alta parte, nici membrii comunitatii de romi nu sunt tocmai multumiti.

(citeste toata stirea)
VIDEO. Reportaj Catalin Radu Tanase din blocul groazei. Secretele ghetourilor bucurestene Falsii politisti au mai dat o lovitura! Rudele tiganilor jefuiti in Jilava, lasate fara 200.000 de lei! Evacuati dintr-o tabara ilegala, 100 de tigani romani au ocupat bazilica San Paolo din Roma! Italienii dau si 15.000 de euro unei familii de tigani, ca sa se intoarca in Romania
28 iunie 2011 16:57

Fara sa constientizeze ca e responsabila pentru doua suflete, o tanara insarcinata, din judetul Braila, a incercat sa se omoare. Sarcina ei ajunsese la patru luni si pana acum, toata lumea o vedea ca pe o femeie fericita si implinita, mai ales ca mai avea acasa o fetita pe care o ingrijea cu drag. 

(citeste continuarea)
"Barbatul visurilor oricarei femei" - si-a batut iubita pana i-a ucis copilul din pantece Un profesor renumit s-a sinucis cand a aflat ca boala de care suferea s-a agravat! O fata de 15 ani s-a sinucis de teama ca mama va afla ca este gravida! Fata de 15 ani gravida, dupa ce fratele ei a violat-o! Vezi explicatia halucinanta a mamei celor doi!