marime text:

Osama nu era inarmat atunci cand a fost impuscat in cap!

Oficialii americani spun ca teroristul numarul 1 al planetei a fost impuscat mortal pentru ca s-a opus arestarii, dar recunosc ca acesta nu era inarmat in acel moment.
Osama nu era inarmat atunci cand a fost impuscat in cap!
Osama ben Laden nu era inarmat in momentul in care a fost ucis de comandourile americane, a afirmat marti purtatorul de cuvant al Casei Albe, Jay Carney, prezentand o noua versiune a mortii liderului Al-Qaida si afirmand ca fotografia cadavrului acestuia este "atroce", relateaza AFP.
 
In timpul acestui atac, "exista ingrijorarea ca ben Laden se va opune operatiunii de capturare si, de fapt, a rezistat (...) Ben Laden a fost impuscat. Nu era inarmat", a declarat Carney intr-o intalnire cu presa.
 
De la anuntul operatiunii conduse in noaptea de duminica spre luni in resedinta sa din Abbottabad, la circa 50 de kilometri nord de capitala pakistaneza, detaliile privind circumstantele mortii lui Osama ben Laden au fluctuat.
 
Luni, principalul consilier al presedintelui Barack Obama pentru combaterea terorismului, John Brennan, a declarat ca ben Laden s-a servit de o femeia ca scut uman.
 
Comandourile l-au gasit pe "ben Laden si familia sa la etajul al doilea si al treilea al cladirii", a declarat Jay Carney.
"In camera era o femeie cu ben Laden, sotia lui, care s-a indreptat spre fortele americane. Ea a fost impuscata in picior, dar nu a fost ucisa", a adaugat purtatorul de cuvant.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu