marime text:

Operatiune de salvare contracronometru: un muncitor e prins sub un mal de pamant

Lupta pe viata si pe moarte la Pitesti, unde trei barbati au fost prinsi sub un mal de pamant. Echipele de interventie se chinuie de mai bine de o ora sa ii salveze pe oameni si deocamdata i-au scos la suprafata doar pe doi dintre ei.  
Operatiune de salvare contracronometru: un muncitor e prins sub un mal de pamant

De aproape doua ore, echipele de inteventie incearca sa-l scoata si pe cel de-al treilea muncitor acoperit de malul surpat. Ceilalti doi au avut ceva mai mult noroc, pentru ca salvatorii au reusit sa indeparteze repede pamantul prabusit peste ei. Este inca in viata, dar operatiunea de salvare e cat se poate de dificila, pentru ca in jurul lui nu se poate sapa cu unelte dure, de teama sa nu fie ranit. 

Omul lucra impreuna cu colegii sai la o canalizare pe o proprietatea privata din Pitesti, cand santul in care se afla s-a surpat peste si i-a acoperit. Cel mai norocos a fost un tanar de 29 de ani. Echipele de salvare l-au adus repede la suprafata si nu pare sa aiba nici macar o fractura. Recuperarea celui de-al doilea a durat o ora si jumatate, dar si el este teafar acum.

In paralel cu actiunea de salvare, a fost demarata si o ancheta, pentru a se stabili imprejurarile in care s-a petrecut accidentul. Autoritatile trebuie sa afle daca muncitorii erau angajati legal si daca semnasera instructajul de protectie a muncii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu