marime text:

Oana Zavoranu il acuza pe Pepe de furt! "Are mail-uri de dragoste dintre mine si Tudy"

De la o mare dragoste, la acuzatii dure, nu a fost decat un pas. Asta ne dovedeste povestea cuplului Oana Zavoranu - Pepe. Acum, ea il acuza pe el de furt si sustine ca a luat din casa in care au trait impreuna actele locuintei, dar si alte documente, care i-ar apartine ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Minciuni", ii raspunde cantaretul, in acest razboi, fara sfarsit.

Oana mai sustine ca Pepe ar avea mii de mesaje si e-mailuri care ii apartin ei. Printre acestea si conversatii purtate de ea cu un anumit barbat. Si ca nu cumva cantaretul sa faca publice aceste mesaje personale, il ameninta preventiv ca depune plangere la politie.

Cei doi soti au avut in ultimul timp discutii si cu privire la bunurile pe care ar trebui sa si le imparta. Disputata este casa in care au locuit impreuna vreme de 7 ani si la care Oana nu ar vrea sa renunte pentru ca, spune ea, a investit sute de milioane. Ar fi dispusa sa-i cumpere partea lui Pepe.

Oricum, razboiul cotinua si cine stie ce arme ar mai putea folosi cei doi pana in toamna, cand vor avea prima infatisare pentru divort.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuflorin stefan (2011-03-27 10:46:23)
numesc florin stefan, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0731806200. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.
raspunde »