marime text:

Oana Zavoranu il acuza pe Pepe de furt! "Are mail-uri de dragoste dintre mine si Tudy"

De la o mare dragoste, la acuzatii dure, nu a fost decat un pas. Asta ne dovedeste povestea cuplului Oana Zavoranu - Pepe. Acum, ea il acuza pe el de furt si sustine ca a luat din casa in care au trait impreuna actele locuintei, dar si alte documente, care i-ar apartine ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Minciuni", ii raspunde cantaretul, in acest razboi, fara sfarsit.

Oana mai sustine ca Pepe ar avea mii de mesaje si e-mailuri care ii apartin ei. Printre acestea si conversatii purtate de ea cu un anumit barbat. Si ca nu cumva cantaretul sa faca publice aceste mesaje personale, il ameninta preventiv ca depune plangere la politie.

Cei doi soti au avut in ultimul timp discutii si cu privire la bunurile pe care ar trebui sa si le imparta. Disputata este casa in care au locuit impreuna vreme de 7 ani si la care Oana nu ar vrea sa renunte pentru ca, spune ea, a investit sute de milioane. Ar fi dispusa sa-i cumpere partea lui Pepe.

Oricum, razboiul cotinua si cine stie ce arme ar mai putea folosi cei doi pana in toamna, cand vor avea prima infatisare pentru divort.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu