marime text:

Pepe a aratat pozele cu Tudy, amantul Oanei Zavoranu! Sustine ca are si filmulete compromitatoare!

Oana Zavoranu continua razboiul cu Pepe, chiar si de pe patul de spital. Actrita si-a trimis avocatul sa depuna plangere penala impotriva cantaretului, pe care il acuza de santaj, amenintare si violarea corespondentei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pepe nu se lasa intimidat. In emisiunea lui Catalin Maruta, a prezentat desfasuratorul apelurilor telefonice dintre sotia lui si amantul acesteia. S-a abtinut insa sa faca publice imaginile cu Oana si Tudy in ipostaze intime.

Pepe a vrut sa arate lumii ca Oana a vorbit de sute de ori cu iubitul ei, care se afla la Bruxelles. Langa a tinut tot timpul numeroase CD-uri, care spune el ar contine filmulete compromitatoare cu sotia sa si presupusi amanti. Pana acum, le-a vazut doar soacra sa.

Dar cum Oana se lauda acum ca este doar cu Tudy, sotul incornorat are foarte multe poze cu acesta.

Pepe vrea sa prezinte instantei toate probele in cazul in care ea insista sa il dea in judecata.

In acest timp, medicul care a avut-o in grija pe Oana Zavoranu a semnat biletul de extrenare in jurul ore 14.00, dupa ce starea ei s-a imbunatatit. Chiar si asa, artista a stat ore in  sir in salon.

Avocatul Oanei a mers la Parchet, unde a depus plangeri penale si a cerut in numele acesteia despagubiri de 1 milion de lei. Zavoranu vrea ca Pepe sa dea socoteala pentru faptul ca a facut publice mesaje dintre ea si iubitul sau, Tudy.

Marti, Ana Maria Prodan, prietena Oanei, cea care i-ar fi pus la dispozitie mai multi oameni ca sa ia lucrurile din locuinta din Calea Calarasi, a fost audiata la Sectia 10 politie, acolo unde Pepe a depus plangere penala pentru furt si distrugere. Pepe vrea daune morale de 100 de lei, pentru defaimare si injurii. In acest dosar penal, Ana Maria Prodan, ca si Oana Zavoranu are deocamdata calitate de martor

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu