marime text:

Oameni si vaci, terorizati de Marcel, un taur in calduri, de 700 de kilograme!

Mai avem exact o luna pana la cursa cu tauri de la Pamplona, din Spania. Dar miercuri, a avut loc o corida, cu mari emotii, si in Magura, de Teleorman. Satenii, dar si vacutele, nu mai aveau tihna de ceva vreme. I-a terorizat pe toti un monstru in calduri, de 700 de kilograme.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pentru Marcel, s-au mobilizat toate autoritatile. Cel mai vanjos dintre tauri a fost pus la pamant de un veterinar, care i-a inteles sentimentele.

Marcel este de zile intregi o teroare pe patru copite, din moment ce satenii au chemat pentru el primarul, politia, pompierii, SMURD-ul, televiziunea si desigur, medicul veterinar.

Animalul a pus stapanire pe tot islazul. Gospodarilor le este imposibil sa isi mai ia acasa bivolitele, pentru ca ii alearga Marcel, deranjat ca ii strica altii ordinea in harem.

Ca sa il calmeze pe Marcel, la fata locului au descins sapte haiduci, inarmati cu pusti cu tranchilizante - inspectori veterinari, viceprimarul si o multime de gura-casca. S-au urcat cu totii intr- un tractor si o caruta.

Cum s-a trezit in centrul atentiei, taurul nostru s-a facut "mielusel". S-a lasat mangaiat, consultat si cercetat de medicul veterinar. Si se pare ca specialistul i-a gasit repede punctul sensibil - era, pur si simplu, o problema sentimentala.

Pentru satenii din Magura, corida n-a avut finalul sperat. Doctorul i-a invatat sa nominalizeze doar o singura persoana care sa ii fie pe plac taurului si toata lumea o sa fie multumita.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu