marime text:

Tanara care s-a aruncat in fata metroului era studenta la a doua facultate. Pe prima a terminat-o cu 10!

Ce poate fi in sufletul unei tinere exceptionale, cu doua facultati, ca sa ajunga sa isi ia zilele? Politistii din Bucuresti trebuie sa raspunda cumva la aceasta intrebare delicata, dupa ce o fata de 23 de ani s-a sinucis la metrou.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vestea a fost devastatoare pentru familia aflata in judetul Brasov. Bunica a facut comotie cerebrala cand a primit telefonul care o anunta ce tragedie s-a intamplat.

O clipa de ratacire si o tristete care nu si-a gasit alinarea pe umarul cuiva apropiat. Este singurul scenariu la care se gandesc apropiatii, dar si politistii. Tanara de 23 de ani a decis sa moara la prima ora a diminetii de duminica. Salvatorii au resuscitat-o cateva minute in statia de la Universitate, degeaba insa.

Nimeni nu intelege ce a impins-o pe Ruxandra la acest gest. Rudele sunt socate.

Ruxandra era la a doua facultate. Acum doi ani a terminat Relatii Internationale cu 10 si era in anul doi la Istoria Artei. Se pare ca acolo avea probleme cu plata taxei scolare. Datoria ajunsese la 4.500 de lei.

Criminalistii au gasit in poseta fetei bani, telefoane si carduri. Politistii de la morti suspecte vor verifica luni SMS-urile si apelurile recente.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu