marime text:

O tanara de 21 de ani s-a spanzurat, dupa ce a fost parasita. Fostul iubit a gasit-o moarta, in baie!

"Mai bine moarta, decat fara iubit", si-a spus o tanara de 21 de ani, din Targu Mures, care simtea in ultimul timp ca toate necazurile s-au strans in jurul ei. Avea mari probleme cu banii, dar picatura care a umplut paharul a fost anuntul prietenului ei ca vrea sa o paraseasca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Camelia si iubitul ei au trait noua luni o frumoasa poveste de dragoste. Mama ei locuia in Germania si ii trimitea frecvent bani, asa ca o vreme n-a avut nicio grija. In ultimul timp insa a inceput sa se descurce din ce in ce mai greu si chiar daca a incercat sa isi gaseasca ceva de lucru, abia isi platea chiria.

In plus, prietenul ei a anuntat-o ca o paraseste. Fata l-a avertizat ca se va omori daca va ramane fara el, dar el nu a crezut-o. Pana la urma, s-a convins ca vorbea serios - a gasit-o moarta in garsoniera ei.

Tanarul a fost audiat de politisti si asa s-a lamurit ce a impins-o pe fata la moarte.

Fata nu avea rude in oras - singurul sprijin venea de la mama ei, plecata la munca in Germania. Femeia va veni acum in tara, sa-si conduca singurul copil la groapa.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariumadalina (2011-06-24 11:41:19)
stirile unt f neadevarate....in primu rand nici macar camelia nu o chema,cei de la stiri ar trebui sa se informeze inainte de a discuta asa ceva,si problema cu bani de unde atzi mai scoso.....
raspunde »
cineva (2011-06-21 00:51:56)
Sinuciderea nu este niciodată o soluţie, dimpotrivă, duce la suferinţa veşnică! Cine se sinucide ajunge în iad, pentru că moare cu acest păcat pe suflet. În viaţa pământească se mai poate primi iertare prin pocăinţă de păcate, dar după moarte nu se mai poate primi iertare. Excepţie fac, poate, cei care s-au sinucis fiind total fără discernământ, total iresponsabili, şi din această cauză poate că ar avea o şansă de iertare. Însă cei care au discernământ şi se sinucid ajung în iad. Necazurile pământeşti, oricum ar fi, se vor sfârşi, dar suferinţa din iad e mult mai groaznică şi nici nu are sfârşit. Iadul nu este o răzbunare a lui Dumnezeu, ci este manifestarea dreptăţii lui. Dumnezeu nu este doar iubitor, ci este şi drept, justiţiar. Sunt foarte multe argumente şi dovezi că există Dumnezeu şi viaţa veşnică de dincolo de moarte (raiul şi iadul). Unele dintre acestea sunt redate pe blogul următor: cezar-iasi.blogspot.com În afară de argumente şi dovezi, pe blog găsiţi: înregistrări video cu miracole, videoclipuri, filme documentare, legături cu numeroase site-uri foarte interesante, posturi TV şi de radio on-line, cărţi care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator), articole foarte interesante. Vă rog intraţi pe blog şi trimiteţi-l mai departe, ca să folosească şi altora.
raspunde »
adi (2011-06-20 19:54:01)
ce stiri de ***** dati nu ati auzit de crima din italia un roman si-a ucis sotia cu 15 lovituri de cutit dupa care s-a sinucis toate aste s-au intamplat in fata copilului de 13 ani joi dimineata sa intamplat la roma [cesano]uitativa in ziarele din it daca nu credeti
raspunde »