marime text:

O soferita inconstienta a scapat doar cu o arsura, dupa ce masina i-a fost spulberata de tren!

"A avut zile". Asta spun politistii, dar si martorii unui accident feroviar petrecut miercuri in Pitesti. O femeie de 61 de ani, aflata la volanul unui autoturism, n-a oprit la o trecere la nivel cu calea ferata si a fost izbita in plin de locomotiva unui tren personal.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Masina a fost tarata 30 de metri pe calea ferata. Martorii, scosi din case de zgomotul asurzitor, au fost uluiti cand au vazut-o pe soferita vie si nevatamata. Isi amintesc si de alte accidente in locul cu pricina, dar n-au mai vazut pe nimeni sa scape viu.

Se pare ca airbagul i-a salvat viata. S-a deschis si asta a protejat-o pe soferita de izbitura cu parbrizul. Femeia are doar o arsura pe mana, provocata chiar de airbag. In schimb, e in stare de soc, asa ca a fost dusa de urgenta la spital, pentru a i se administra calmante. Masina ei a fost serios avariata. Chiar si locomotiva a fost sifonata, dar si-a continuat drumul.

Politistii de la Rutiera au constatat ca femeia nu consumase alcool, dar este totusi singura vinovata pentru ca nu a oprit la trecerea peste calea ferata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu