marime text:

O femeie s-a aruncat in fata metroului, in statia Aparatorii Patriei

Incident grav la metroul din sectorul 4! O femeie a incercat sa se sinucida marti dimineata sub privirile celorlalti calatori ingroziti. Echipe de salvare au venit imediat la fata locului si au preluat-o de urgenta, din fericire cat inca mai sufla.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din cauza acestui incident, traficul a fost blocat aproximativ 30 de minute pe ruta spre IMGB. 

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 9.00. Calatorii care erau pe peronul statiei de metrou Aparatorii Patriei au vazut cum o femeie ajunge in fata trenului chiar in momntul in care acesta intra in zona de oprire.

Din fericire, femeia nu a fost prinsa de metrou si a supravietuit. Are 50 de ani si in urma incidentului s-a ales cu un traumatism cranian frontal. Este insa constienta si a fost internata la Spitalul Bagdasar. Urmeaza sa fie audiata de politie imediat ce starea ei de sanatate o va permite.

Deocamdata, gestul ei pare a fi o tentativa de suicid. El vine la nici 48 de ore dupa ce un barbat tot din Bucuresti a fost implicat intr-un incident asaemanator in statia de metrou Stefan cel Mare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu