marime text:

O fetita de 12 ani a incercat de 3 ori sa se sinucida!

O intreaga comunitate din Carei, in judetul Satu Mare, este in stare de soc: intr-un interval de numai trei saptamani, un elev de clasa a 8-a s-a sinucis cu o substanta toxica, iar acum o alta colega de-a lui a ajuns la spital, intoxicata cu aceeasi substanta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fata pare sa fi imitat gestul baiatului, dar ea va avea noroc si va scapa cu viata.

Fetita are 12 ani si este deja la a treia tentativa de sinucidere. A mai incercat sa-si ia viata acum un an si in urma cu 3 luni. Tocmai de aceea frecventa un psiholog, dupa ce profesorii i-au sfatuit pe parinti sa consulte un specialist.

Apropiatii spun ca se simtea parasita de toti si neiubita: parintii sunt in pragul divortului si in plus, baiatul pe care il placea o parasise, preferand-o tocmai pe cea mai buna prietena ei. Chiar si un adult, spun dascalii, ar fi cedat in fata acestor probleme, darmite un copil sensibil, aflat la o varsta critica.

Totusi, ei nu cred ca fata ar fi vrut cu adevarat sa-si ia zilele, ci mai degraba sa atraga atentia asupra ei.

Se pare ca fetita gasise substanta toxica printre lucrurile tatalui ei.

Si de data aceasta, fetita va scapa cu viata, dar tentativele ei numeroase de a-si lua zilele au fost un semnal de alarma pentru autoritati. Reprezentantii DIrectiei pentru Directia Copilului se gandesc serios daca mai e cazul sa o lasa langa parintii ei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu