marime text:

O fata s-a spanzurat pentru ca era presata de parinti sa se marite cu un barbat pe care nu-l iubea!

Doi parinti din Mures trec prin cele mai cumplite momente, dupa ce fata lor cea mare, in varsta de 17 ani, si-a pus capat zilelor. Le-a lasat in urma si o scrisoare de adio, in care le multumeste pentru tot ce au facut pentru ea, dar nu le-a spus adevaratele motive pentru care i-a parasit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Luni, inainte sa moara, Florina a fost foarte tulburata si a refuzat sa manance ceva. Apropiatii ei banuiesc ca fata se simtea presata de parinti sa se casatoreasca cu un baiat pe care nu il mai iubea, desi aveau o relatie de ceva vreme.

Chiar daca oamenii nu i-au impus sa faca ceva ce nu isi dorea, tanara n-ar fi vrut totusi sa ii supere. Prinsa la mijloc, a cedat probabil psihic.

Pana in acest moment a fost o fiica exemplara, era cuminte si ascultatoare si nu le facuse nici un fel de probeleme parintilor. A incercat si sa dea niste semne despre ce avea de gand sa faca. Si-a sunat ieri mai multe rude sa le anunte ca vrea sa isi ia zilele, dar pana cand au ajuns oamenii in casa ei era deja tarziu.

Nimeni nu poate intelege gestul absurd al Florinei. In scrisoarea de adio le multumea parintilor pentru dragostea si intelegerea cu care au crescut-o si ii ruga sa ii dea surorii sale mai mici, in varsta de 12 ani, rochia si pantofii pe care si le cumparase pentru Paste.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu