marime text:

O fata de 15 ani s-a sinucis de teama ca mama va afla ca este gravida!

Intamplare cutremuratoare la Dragoslavele, in Arges. O adolescenta de 15 ani, insarcinata in luna a cincea, s-a sinucis de teama ca mama ei va afla de sarcina.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.I-a transmis printr-un mesaj ca isi va lua zilele si pana sa apuce femeia sa o opreasca facuse deja nebunia.

Fata nu le spusese nimic apropiatilor, dar pe la scoala se aflase ceva, mai ales ca sarcina devenise evidenta. Luni, copila a avut o discutie cu mama ei. Femeia a intrebat-o daca are vreo problema si cand ea i-a spus ca nu, mama a decis s-o duca la un control medical.

Acela a fost momentul in care tanara a luat decizia sa se omoare. A plecat de acasa si s-a dus la barajul de la marginea satului. I-a trimis mamei sale un SMS prin care si-a cerut iertare pentru tot ce facuse si a dat de inteles ca se va sinucide.

Disperata, femeia a chemat ajutoare si a pornit cu o multime de oameni pe urmele fetei. Un vecin a gasit-o plutind pe apele involburate ale raului Dambovita. Echipajul ambulantei sosit de urgenta a incercat sa o resusciteze dar fara rezultat.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu