marime text:

O familie intreaga s-a trezit intr-o masina inghitita de flacari!

O autoturism de zeci de mii de euro a ars ca o torta aseara pe un bulevard din Capitala. Proprietarul povesteste ingrozit ca era cu toata familia in masina, cand motorul s-a oprit brusc si nu a mai pornit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Incidentul a avut loc pe Bulevardul Ion Mihalache din Sectorul 1. Proprietarul spune ca era in masina cu intreaga familie cand s-au trezit, din senin, ca a luat foc.

Cativa martori au incercat sa stinga focul cu extinctoarele, insa nu au avut nicio sansa in fata flacarilor puternice. Doua autospeciale cu apa si spuma au fost consumate pentru stingerea incendiului.

Suparat pentru pierderea sa, proprietarul si-a varsat nervii pe unul dintre politistii aflati la fata locului, apoi, pe pompieri.

Cel mai probabil un scurtcircuit a aprins focul in autoturism. Insa doar ancheta finala va stabili cauzele exacte. Traficul pe bulevard s-a desfasurat cu dificultate mai bine de o ora.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu