marime text:

O eleva de 15 ani a ajuns la spital, dupa ce a fumat etnobotanice in curtea liceului!

O eleva in varsta de 15 ani a Liceului "Ion Heliade Radulescu", din Targoviste, a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din municipiu, dupa ce a consumat substante etnobotanice in curtea unitatii scolare impreuna cu alti doi colegi, iar la un moment dat i s-a facut rau.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, la fata locului s-a deplasat o echipa operativa de la Politia Municipiului Targoviste, care i-a identificat pe cei trei tineri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este vorba despre trei elevi, unul de 18 ani, altul de 15 ani, ambii din comuna Razvad, si o fata de 15 ani, din comuna Dragodana, cea careia i s-a facut rau", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita, comisar Mihaela Savu.

Sursa citata a precizat ca evenimentul a fost anuntat de catre directorul adjunct al liceului din municipiul Targoviste, care a reclamat ca trei elevi au consumat substante etnobotanice in curtea institutiei.

"In urma activitatilor de verificare si cercetare, s-a stabilit ca cei trei, aflandu-se in curtea liceului in timpul unei pauze, au amestecat substante etnobotanice cu tutun, fumand impreuna din aceasta tigara, iar fetei de 15 ani din Dragodana i s-a facut rau", a spus MIhaela Savu.

Potrivit aceleiasi surse, fata a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, pentru a-i fi acordate ingrijiri medicale, ramanand sub observatie medicala.

Din primele date ale politistilor reiese ca elevul de 18 ani a procurat substantele etnobotanice de la un "magazin de vise" amplasat in incinta unui hotel din Targoviste, iar ulterior a adus marfa in curtea liceului, unde le-a amestecat cu tutun, si a fumat impreuna cu fata si cu baiatul de 15 ani.

Politistii continua verificarile pentru a stabili natura substantelor consumate.

Adolescenta de 15 ani a ramas internata la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, sub monitorizare medicala, fiind in afara oricarui pericol.

Totodata, conducerea liceului urmeaza sa stabileasca sanctiunile pe care le va lua impotriva celor trei elevi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu