marime text:

O dependenta de etnobotanice de 15 ani a sarit de la etaj ca sa-si ia doza!

E greu de inchipuit ce pot sa faca drogurile cu mintea unui tanar in formare, dar efectele lor sunt vizibile imediat. O fata de 15 ani, din Galati, a cazut in plasa acestui viciu periculos...
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Substantele etnobotanice au facut-o in cele din urma sa nu se mai inteleaga cu sora ei mai mare - singurul suflet mai apropiat pe care il avea in jurul ei. 

Luni, cand fata i-a interzis sa iasa din casa de teama ca se va droaga din nou, copila a sarit de pe balcon, de la 6 metri inaltime, si a ajuns la spital.

Cele doua surori, de 15 si 20 de ani, locuiesc singure de aproape trei ani. Atunci, mama lor a murit, iar tatal a plecat la munca in Italia pentru ca nu le mai ajungeau cu banii.

Ramase singure, fetele au inceput sa duca o viata dezorganizata, iar cea mica a abandonat si scoala. Intrase intr-un anturaj dubios si incepuse sa consume substante etnobotanice, spune sora ei.

De atunci au pornit si scandalurile intre cele doua surori. Totul a culminat cu criza de nervi de luni, cand copila a vrut sa iasa din casa. Intr-un moment de neatentie al surorii sale, fata s-a indreptat spre balcon si a incercat probabil sa-si faca pe acolo iesirea din scena.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu