marime text:

O batrana a murit arsa de vie - focul a cuprins-o mai repede decat putea ea sa caute scapare!

Cele cateva clipe in plus de care varstnicii au nevoie chiar si pentru o miscare mai simpla fac uneori diferenta intre viata si moarte. Asa s-a intamplat in cazul unei femei din judetul Arad, pe care focul a inconjurat-o mai repede decat putea ea sa caute scapare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A ars de vie in incendiul provocat de niste carbuni, care au sarit cand incerca sa puna lemne in soba. Jarul i-a aprins mai intai hainele, apoi covorul si in mai putin de un minut, ardea intreaga incapere

Focul care a curmat viata femeii a distrus complet o camera si bucataria locuintei.

Pompierii au descoperit ca incendiul a fost intretinut si de lemnele pe care stapana casei obisnuia sa le tina in cuptor, la uscat. Desi nu sunt suspiciuni ale unui act criminal, politistii ancheteaza cele petrecute.

Femeia locuia singura, dar zilnic, nepotii sai o vizitau, ca sa vada cum se simte si daca are nevoie se ajutor.  Asa s-a intamplat si luni, doar ca nepotul sau a ajuns prea tarziu: cand a vazut fumul care iesea din camera ei, a chemat de urgenta pompierii.

Rudele spun ca batrna era coplesita de tristete: in urma cu sase saptamani, ii murise fiica. Nepotii au rugat-o atunci sa se mute la ei, insa i-a refuzat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu