marime text:

Nicio persoana urmarita penal, in cazul catastrofei aviatice de la Tuzla, unde au murit 12 militari

"O defectiune tehnica", acesta este motivul care a dus la moartea celor 12 militari, in catastrofa aviatica de pe aerodromul din Tuzla. Procurorii militari au terminat, dupa mai bine de trei luni, investigatia in acest caz si au decis sa nu inceapa urmarirea penala fata de nicio persoana.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Defectiunea care a condus la prabusirea avionului AN2 nu ar fi putut fi observata la inspectia tehnica facuta inaintea zborului. La aceasta concluzie au ajuns anchetatorii, dupa numeroase expertize.

Practic, accidentul s-a produs din cauza unei piese numita balanisera, ce s-a rupt in timp ce pilotul incerca sa decoleze. Aceasta tija este parte a sistemului care controleaza directia in care se deplaseaza aernoava. Prin miscarea mansei, pilotul ii poate cere avionului sa urce sau sa coboare. O bucata din acest sistem a cedat, ceea ce a facut ca Antonovul 2 sa nu mai raspunda la comenzi. Asa se face ca aeronava a urcat brutal si apoi a coborat, indiferent de manervele pe care pilotul si copilotul le-au incercat.

La impactul cu solul, avionul s-a rupt in mai multe bucati si a luat foc imediat. In urma accidentului, 12 militari au murit, iar doi au supravietuit.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu