marime text:

Nati Meir a incercat sa se sinucida in puscarie! E suparat ca si fiul lui se afla dupa gratii

Fostul candidat la presedintie, Nati Meir, acum detinut in Penitenciarul de maxima securitate Galati, a incercat sa se sinucida. Psihologul care l-a preluat dupa aceasta tentativa spune ca Meir, aflat in celula de un an, este foarte deprimat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Duminica dimineata, Nati Meir a reusit sa improvizeze o sfoara din cele gasite in magazia de alimente. Fostul deputat s-a dus apoi la baie cand era singur si s-a legat de una din tevi. Sfoara s-a rupt, iar Meir a cazut pe podea.

Ceilalti detinuti au auzit zgomotul produse de cazatura si au alertat gardienii. Nati Meir a primit imediat ingrijiri medicale, dar nu a necesitat mutarea din celula.

Meir este condamnat pentru trafic de influenta si mai are un dosar pe rol. Supararea cea mare a lui Meir vine, se pare, din faptul ca si fiul lui are probleme cu justitia, fiind la un pas de a fi condamnat si el pentru trafic de influenta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu