marime text:

N-a mai apucat sa fie socru mic! L-au gasit electrocutat langa casa

Tragedie intr-o familie din Dambovita. Un barbat de 57 de ani, tata a patru copii, a fost gasit electrocuat langa un stalp de inalta tensiune, aflat pe un camp din apropierea casei sale. Cel mai probabil, cred anchetatorii, omul ar fi vrut sa fure cablul electric.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul, de loc din Cobia, judetul Dambovita, nu mai fusese vazut de marti seara. Miercuri dimineata, cativa vecini care plecau la serviciu, l-au gasit prabusit langa un stalpul de inalta tensiune si i-au anuntat rudele ca e mort.

Nimeni nu-si explica ce a cautat omul pe stalpul de curent electric. Anchetatorii spun ca n-au dubii cu privire la cauza decesului. Este cert ca omul a murit electrocutat, dar imprejurarile mortii trebuie elucidate in urma anchetei. 

Barbatul a lucrat la o firma petroliera, dar a fost disponibilizat. Era cunoscut ca un om harnic si priceput la toate. Tragedia este cu atat mai mare cu cat peste doua saptamani urma sa fie socru mic. Fiica lui de 22 de ani isi planificase atunci nunta.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu