marime text:

Muncitor ingropat de viu sub tone de pamant! Nu mai avea mult pana la pensie

Tragedie pe un santier din Galati. Un barbat de 61 de ani care sapa un sant de canalizare a murit marti dupa amiaza strivit de tone de pamant. Colegii muncitorului spun ca malurile erau asigurate, insa din cauza infiltratiilor de apa pamantul a luat-o la vale si l-a ingropat pe bietul barbat. Chemati de urgenta, pompierii nu au mai reusit sa-l scoata in viata la suprafata.
Muncitor ingropat de viu sub tone de pamant! Nu mai avea mult pana la pensie

"Am sarit patru, cinci insi inauntru dupa el sa dam pamantul la o parte, cu mainile si cu lopetile, si cu tarnacoapele, dar era mort deja.  Erau trei acolo, ceilalti doi au fugit imediat, pe el l-a prins deja ", povesteste un muncitor.

Colegii barbatului spun ca au asigurat santul in care sapau, insa in peretii de pamant era apa infiltrata. De ce s-a surpat malul spune un alt muncitor:  "Canivoul care a fost de apa potabila s-a  surpat de acolo. Daca de ani de zile curge apa ca e spart./ Nu ne asteptam. Cine sa se astepte?".

Omul muncea in constructii de ani buni si nu mai avea mult pana la pensie. Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca ancheteaza acum acest caz.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu