marime text:

Monica vorbeste pentru prima data despre scandalul divortului in afara tribunalului!

Monica Columbeanu se teme pentru viata ei si a trimis din America o scrisoare deschisa in care il acuza pe Irinel ca vrea sa o distruga. Astfel, pentru prima data de cand a inceput tot acest scandal, tanara vine cu precizari in afara tribunalului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intre timp, petitia legata de Irina si depusa de omul de afaceri, a ajuns in Parlament. Cazul va fi discutat in Comisia pentru apararea drepturilor omului, din Camera Deputatilor. In memoriu, Irinel cere ca fiica lui sa se intoarca la Izvorani, pentru ca acum ar fi neglijata si pusa in pericol.

Monica isi incepe scrisoarea vorbind despre povestea de dragoste dintre ea si Irinel, sfarsita acum.

"Astazi totul s-a schimbat pentru ca acesta m-a dezamagit, m-a ranit iremediabil si continua sa o faca si in prezent. Nu pot sa mai tac pentru ca el ma poate rani si mai mult si, poate, ca pana la urma reuseste sa ma omoare. "

Doamna Columbeanu vorbeste apoi despre faptul ca pentru a-i oferi Irinei tot ceea ce are nevoie, ea trebuie sa munceasca.

"Am nevoie de bani ca sa pot sa am grija de fetita mea si de mine. Nu am alta posibilitate in acest moment. A trebuit sa accept acest job, departe de tara, pentru ca vreau sa strang banii necesari ca fetita mea sa aiba o casa intr-o zona sigura, sa aiba o viata normala."

Ea il acuza pe Irinel ca i-a luat toate sursele de venit si ca facand asta loveste implicit in Irina.

"Poate nimeni nu poate crede ca mi-a luat toti banii muncitit de mine, ca i-a transferat pur si simplu in contul lui, ca mi-a luat casa, masina. Toate acestea au fost munca mea, nu i-a pasat ca m-a lasat, la propriu, pe strada. In mijlocul noptii a trebuit sa plec pentru ca un ordin judecatoresc mi-a fost lipit pe usa spunandu-mi-se ca nu mai am dreptul sa locuiesc in casa in care am crerscut-o pe fetita noastra."

"A facut tot si face, in contiunare, tot ce ii sta in putinta sa ma "desfiinteze", sa ma "sfasie". Doreste sa atraga asupra mea opobriul public denigrandu-ma si inventand atat de multe povesti despre mine. Uita ca sunt mama copilului lui, uita ca inainte de toate noi trebuie sa ramanem PARINTII acestui copil."

Monica se plange ca Irinel utilizeaza banii si relatiile pe care le are in razboiul cu ea.

"Cu toate acestea, eu il vreau in continuare in viata fetitei noastre. Irina are dreptul sa aiba si mama si tata. O iubesc prea mult ca sa o privez de acest fapt", isi incheie aceasta scrisoarea.

Monica a trimis aceste explicatii din Statele Unite, locul in care se afla pentru cateva saptamani, la munca asa cum precizeaza. Acasa, in Romania, Irinel a depus si o plangere la politie in care o acuza de abandon de familie. Omul de afaceri n-a ramas fara reactie la scrisoarea de astazi.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu