marime text:

Irina Columbeanu era la un psiholog, in timp ce Monica incerca sa o ia acasa

Irina Columbeanu este, fara doar si poate, cel mai disputat copil din Romania in acest moment. Marti a venit randul Monicai sa incerce sa o ia acasa, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti i-au incredintat-o provizoriu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanara doamna Columbeanu a batut de doua ori drumul pana la Izvorani, insa a fost tinuta la poarta. In tot acest timp, Irinel se pare ca o dusese pe fiica lui la un psiholog, care sa ii explice trecerea de la un parinte la altul.

Monica a dat insa impresia ca incearca sa-l sune pe sotul ei, ca sa il anunte ca a ajuns la Izvorani. Avocatul tinerei afirma insa ca miliardarul ar fi stiut ca vor veni sa o ia pe Irina.

In aceste conditii, Monica si aparatorul ei s-au dus glont spre postul de politie din Ciolpani, ca sa-l reclame pe Irinel, dar pe drum s-au razgandit. O ora si jumatate mai tarziu, au revenit pe domeniul de la Izvorani, impreuna cu un agent procedural, ca sa-l notifice oficial pe milionar ca trebuie sa respecte hotararea judecatorilor.

In tot acest timp, Irinel si fetita lui s-au aflat in cabinetul unui psiholog. La cererea tatalui, specialistul urma sa o ajute pe copila sa treaca mai usor peste aceasta schimbare din viata ei, avand in vedere ca se va muta in alta casa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu