marime text:

Monica Columbeanu si-a revazut fetita dupa aproape trei saptamani

Intalnire de gradul zero intre membrii familiei Columbeanu! Dupa aproape trei saptamani, Monica si-a revazut fetita, dar intr-un cadru extrem de oficial - la Directia pentru Protectia Copilului Ilfov.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Familia Columbeanu a participat joi la o noua sedinta de evaluare, inainte ca psihologii sa ia o decizie in privinta decaderii mamei din drepturile parintesti.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariucarlito (2011-03-18 10:34:11)
Neinteresant .Sa-si spele rufele in familie .Presa romina este axata pe senzational ,sa vina si in cartier la noi ca si aici sunt divorturii.Asta este o reclama gratuita pe care media o face acestora.
raspunde »
aiurea (2011-03-17 16:23:16)
sa-mi suga ******* ***** asta!
raspunde »
cristina (2011-03-17 15:48:10)
Prin declaratia inregistrata de d-nul Columbeanu ,mama Monicai Veronica a dovedit ca este geloasa pe realizarile fiicei ei. Exista multe medicamente care se vand in farmacii cu efecte advese care duc la furie si chiar spirulina are efect de crestere a adrenalinei care daca nu este consumata prin efort fizic ,v-a provoca in corp o explozie de energie necontrolata. Sa speram ca aceste evenimente nefericite din familia Columbeanu nu vor avea un final rau si pe viitor vor fi un semnal de alarma pentru toti cei care nu citesc cu atentie prospectele medicamentelor . Bogati sau saraci copiii plang la fel dupa mamele lor. Holiwood nu este locul pentru un inceput in cariera de actor. Actoria incepe cu facultatea de teatru si film. Avem si noi regizori din noua generatie f. apreciati. Poate d-na Monica ar trebui sa inceapa cu inceputul daca si sotul va fi de acord sa o sustina in aceasta cariera spinoasa. Va rog sa nu va suparati pentru sfaturi dar imi pareti o familie fericita .Ghinionul este ca sunteti preacunoscuti. Va doresc numai bine Cristina-Timisoara
raspunde »
un om (2011-03-17 14:27:04)
Rusine! Rusine! Rusineeeee......! In Romania sunt mame care fac mult rau copiilor si nu sunt decazute din drepturile parintesti si Monica Columbeanu va fi decazuta pt ca asa vrea Iri cel cu BANI. Inca o data rusine pt justitia din Romania, pt cei care impart dreptatea dupa cat primesc....
raspunde »