marime text:

Moarte cumplita! A fost strivit de 2 tone de nisip

Cand doua tone de nisip s-au revarsat peste el, un muncitor de 41 de ani din Craiova n-a avut nicio sansa sa scape. Barbatul curata joi seara buncarul de alimentare al firmei unde era angajat. Inainte sa inceapa, ar fi trebuit sa-si avertizeze colegul cu care era de serviciu. Fara sa stie ca in rezervor e cineva, acesta a descarcat materialul de constructie abia receptionat.
Moarte cumplita! A fost strivit de 2 tone de nisip

Barbatul de 41 de ani spargea gheata in buncar, timp in care colegul sau a descarcat material de constructii.

Barbatul a spus ca nu a stiut ca acolo se afla colegul lui, decat dupa ce a vazut ca acesta nu mai apare.

Primul care a incercat sa il salveze pe muncitorul aflat sub cele 2 tone de nisip a fost chiar colegul sau. Acesta a intrat in buncar si a ramas socat cand l-a vazut pe fara suflare.

Accidentul a fost anuntat imediat si o echipa de ancheta a inceput cercetarile pentru a face lumina in acest caz. Inspectorii ITM au verificat documentele de angajare si au declarat ca muncitorilor li se facuse instructajul pentru protectia muncii. Muncitorul care a descarcat nisipul este cercetat pentru ucidere din culpa.

Muncitorul care a murit, Costel Burca, era angajat al firmei de 4 ani si era apreciat la locul de munca. Colegii sai, vizibil marcati de nefericitul eveniment, s-au ferit totusi sa vorbeasca despre cumplitul accident, de teama ca-si vor pierde locurile de munca.

Medicii legisti vor face vineri necropsia si vor comunica rezultatul criminalistilor.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu