marime text:

Misterul se adanceste! De ce au murit cei doi scafandri in Marea Neagra?

In incercarea de a afla ce s-a intamplat cu cei doi scanfadri care au pierit in urma cu trei luni in Marea Neagra, legistii fac martii necropsia cadavrului unuia dintre ei. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mai mult decat atat, intreg echipamentul scafandrului, camera pe care acesta o purta pe brat si ceasul pe care il avea la mana, vor fi trimise la expertiza.

Anchetatorii vor sa afle ce anume i-a provocat moartea tanarului de 26 de ani, atata vreme cat in butelie mai era suficient oxigen cat sa-l scoata la suprafata.

Surse din interiorul anchetei spun ca trupul scafandrului plutea pur si simplu in sala masini, asa ca supozitia initiala ca scafandrul nu ar mai fi putut iesi la suprafata pentru ca ar fi fost prins intre fiare, nu mai sta in picioare.

Colegii scafandrului spun ca in aceste conditii exista mai multe ipoteze: fie tanarul de 26 de ani a murit in urma unui atac de panica, fie a unui infarct, fie intoxicat cu monoxid de carbon, dar asta in cazul in care accidental ar fi ramas fara masca.

Chiar in aceste momente, legistii fac necropsia cadavrului, singura care poate stabili cu precizie cauza mortii.

In privinta ultimelor clipe din viata celor doi scafandri, surse din randul anchetatorilor afirma ca doar imaginile surprinse de camera aflata pe bratul scafandrului pot elucida misterul.

Deocamdata nu se stie insa daca aceasta camera era functionala cand a survenit moartea celor doi scafandri.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu