marime text:

Militarul roman mort in accidentul din Bucegi, condus pe ultimul dum

Cu o durere greu de imaginat, sotia si parintii lui Stefan Claudiu Dragnea, l-au lasat pe tanarul capitan sa plece pentru totdeauna in ceruri, acolo unde era fericit. Tanarul pilot mort in catastrofa aviatica din Bucegi a fost condus pe ultimul drum de 500 de oameni.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Camarazii i-au adus un omagiu inainte ca pamantul din Poiana Mare sa il acopere pentru totdeauna.

Lacrimile au curs siroaie pe obrajii acestor oameni care s-au simtit datori sa ii spuna lui Claudiu bun ramas. Povestea lui este cutremuratoare. Avea 31 de ani si s-a sfaramat cu elicopterul in Bucegi, la cateva zile dupa ce aflase ca o sa fie tatal unui baietel.

S-a dus atunci cand credea ca ii merge cel mai bine. Abia isi cumparase un apartament in Bucuresti in care urma sa se mute impreuna cu sotia si cel mic.

Ca sa nu lesine, nevasta capitanului a fost tinuta in brate de o colega a sotului ei. Langa ea, a stat in genunchi mama pilotului.

In fruntea cortegiului a fost prietenului cel mai bun al lui Claudiu, care a tinut tabloul cu poza eroului. Asa ii spun cu totii de acum.

In clipa in care sciriul a fost coborat, un elicopter a survolat zona.

Capitanul Claudiu Dragnea a murit impreuna cu sase militari israelini veniti in Romania pentru un excercitiu. Elicopterul in care se aflau s-a prabusit in zona numita Coltii Tapului.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu