marime text:

Mesaj ULUITOR al unui tata - "Eu ma sinucid, sa-l angajati pe fiul meu in loc"

"Tatal meu a vrut ca eu sa fiu in siguranta", povesteste cu ochii in lacrimi, un baiat din Vilcea. Spune ca parintele i-a lasat un bilet, inainte sa-si ia viata, in care o ruga pe sefa lui sa-i dea postul ramas liber in urma lui. S-a gindit ca fiul sau nu lucreaza nicaieri si-a vrut sa-l ajute sa treaca mai usor peste durerea despartirii
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Biletul de adio al omului este un veritabil testament, povesteste chiar baiatul sau. I-a cerut sa nu se mai certe cu sora lui, plecata la munca in Italia. Apoi si-a rugat sefa sa-l angajeze, contabil, in locul lui.

Barbatul era chinuit de dorul sotiei lui. Femeia a murit in urma cu un an, rapusa de boala. Vreme de aproape 30 de ani cei doi infruntasera impreuna bune si rele. Reusisera sa intemeieze o gospodarie frumoasa in localitatea Prundeni si crescusera doi copii, de care erau foarte mandri acum.

Dar barbatul de 56 de ani nu si-a mai revenit dupa moartea nevestei si n-a mai vrut sa traiasca. Baiatul sau a gasit biletul si a sperat ca-l va prinde in viata pe parintele sau, dar n-a fost asa. Trupul i-a fost gasit fara sulflare in apele Oltului, la mai bine de 15 kilometri distanta de sat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu