marime text:

Mercedes CLK, facut praf de o bucata de tencuiala, la Timisoara!

Incident revoltator, in centrul Timisoarei, dupa ce o bucata mare de tencuiala, desprinsa de pe o cladire istorica, s-a pravalit pe trotuar si a izbit un autoturism de lux.  Parbrizul s-a facut praf, iar cioburile au sarit ca niste schije, pe o raza de cativa metri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oamenii care au vazut scena au inceput sa tipe, la gandul ca puteau sa moara.

Tencuiala a cazut in Piata Libertatii, intr-o zona intens circulata. O bucata de aproximativ doi metri patrati s-a prabusit cu un zgomot puternic. In cladirea in cauza stau mai multe familii, care au depus un proiect de reabilitare, insa lucrarile nu au inceput, din lipsa de bani.

Proprietarul masinii, care costa zeci de mii de euro, si-a pus mainile in cap cand a vazut totul. Important este ca nu era la volan. Nu la fel de norocoasa a fost o femeie din Galati, care a stat in coma doua saptamani dupa ce, la sfarsitul anului trecut, o bucata de tencuiala i-a cazut in cap.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu