marime text:

Medicina in Romania: pacientii intubati de la Terapie Intensiva sunt legati de pat!

Ancheta la Spitalul Judetean de Urgenta Sibiu, dupa ce managerul de acolo a recunoscut ca la Terapie Intensiva, pacientii intubati sunt legati de pat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De vina ar fi eterna problema a sistemului medical romanesc: lipsa banilor, implicit a asistentelor si infirmierelor ,care ar trebui sa se ocupe non-stop de acesti pacienti in stare grava.

Totul a iesit la iveala joi, in cadrul unei sedinte de rutina la consiliul judetean Sibiu. Managerul Spitalului de Urgenta s-a plans, asa cum facea si in alte situatii, de lipsa personalului mediu. Ca sa exemplifice, a specificat faptul ca la sectia de chirurgie, fiind numai doua asistente pe noapte, la un numar de 50 de pacienti, se vad nevoite sa ii imobilizeze de pat pe cei abia iesiti din operatie.

Rudele pacientilor nici nu stiu daca sa se revolte sau nu. Fireste ca nimanui nu-i place sa-i vada pe cei apropiati legati de pat, dar strang din dinti si isi dau seama ca asta le ofera sistemul sanitar de la noi.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu