marime text:

Medicii i-au distrus viata! I-au extirpat un san si au trecut-o pe chimioterapie, desi NU avea cancer!

"M-au mutilat si mi-au facut viata un cosmar", plange o femeie din Constanta, careia medicii i-au extirpat un san si au trecut-o pe chimioterapie, pe baza unui diagnostic gresit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa interventie, pacienta a inceput sa se simta rau si sa se ingrase foarte tare, asa ca a mers si la alti specialisti, care i-au spus ca nodulii nu erau cancerigeni. In alte cuvinte, operatia a fost inutila. 

Comisia de malpraxis de la Directia de Sanatate Publica Constanta i-a gasit luni vinovati pe cei care s-au ocupat de caz.

Femeia in varsta de 44 de ani este socata: tocmai a auzit si din gura celor din comisia speciala ca a fost mutilata din greseala. In urma cu doi ani, sefa sectiei Oncologie de la Spitalul Judetean Constanta o anunta ca are cancer la san si singura solutie ca sa opreasca evolutia galopanta este operatia.

"Mi-au taiat sanul, am facut doua sedinte de chimioterapie inainte si doua dupa operatie. Am acceptat de dragul copiilor, al familiei sa renunt la un san. Am inceput sa ma ingras si toata lumea stie ca daca te ingrasi nu ai cancer", povesteste pacienta.

Firesc, cateva luni mai tarziu, femeia a inceput sa-si puna intrebari. Pentru ca luase 30 de kilograme, a mers la endocrinolog, cu tot dosarul de analize.

Doctorii de la Institutul Oncologic din Capitala i-au facut investigatii, au analizat si probe din tesutul prelevat inainte si dupa operatie si au anuntat-o: nodulii pe care ii avea nu erau cancerigeni.

Insa medicii din Constanta au continuat sa sustina ca i-au pus diagnostic corect si ca au facut bine ca i-au extirpat sanul. Colegii lor de la Directia de Sanatate Publica i-au gasit insa vinovati.

Luni, nici oncologul, nici chirurgul n-au vrut sa-si spuna punctul de vedere.

Pacienta mutilata dupa un diagnostic gresit, dupa cum a stabilit si comisia, asteapta acum si finalul de ancheta de la Colegiul Medicilor. Vrea sa ajunga in instanta, pentru despagubiri de la cei care i-au distrus viata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu