marime text:

Masinile cu volan pe dreapta - cu 50% mai ieftine, dar mult mai riscante! Vezi de ce!

Intr-o tara in care toate lucrurile sunt pe dos, de ce n-ar fi si masinile cu volan pe dreapta? Din ce in ce mai multe astfel de autoturisme au aparut in peisaj, chit ca sunt mai greu de condus.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Posesorii nu se gandesc la asta si nici la faptul ca se pun singuri in pericol. Ii intereseaza doar ca dau pe ele, la mana a doua, cu 50% mai putin decat pentru un autoturism clasic.

Andrei, un tanar om de afaceri, vorbeste mai putin despre riscuri si il incanta mai tare faptul ca a dat pe masina lui doar 800 de euro.

Cei mai fericiti sunt dealerii de autoturisme. Aduc tot mai multe vehicule din Marea Britanie. Cateva mii au fost deja inmatriculate.

Mecanicii avertizeaza ca sunt cateva lucruri de care trebuie sa tinem cont atunci cand cumparam o masina din Anglia: unul dintre ele - farurile prea puternice.

Daca pana la urma nu va puteti acomoda, va este frica in curbe sau cand va angajati intr-o depasire, atunci puteti schimba volanul de pe dreapta pe stanga. O sa platiti insa pentru asta cam 2.000 de euro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu