marime text:

Mai ceva ca-n telenovele! Ea si-a adus acasa iubitul italian, iar sotul si-a dat foc de necaz

Telenovela cu scantei, la Iasi! Disperarea si furia ca sotia il paraseste si ca nu isi va putea creste singur cei patru copii, l-au facut pe un barbat sa isi doreasca moartea. Omul de 49 de ani a incercat sa isi dea foc atunci cand nevasta, plecata la munca in strainatate, a venit acasa de mana cu un italian si l-a anuntat ca vrea divortul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia s-a intos in tara in urma cu cateva zile. A venit acasa la sotul ei si l-a anuntat ca vrea sa se desparta de el, dupa 20 de ani de casnicie.

Barbatul nu a putut suporta gandul ca o va pierde si a vrut atunci sa isi ia viata. Unul dintre fiii sai l-a vazut insa la timp si l-a impiedicat. Duminica insa, cand si-a vazut nevasta venind acasa de mana cu altul, nu s-a mai putut stapani. A iesit din casa si si-a dat foc.

Cand l-au vazut cuprins de flacari, copiii lui au chemat ambulanta.

Barbatul este internat in sectia de Terapie Intensiva, unde va mai ramane pentru cateva zile, pentru ca medicii se tem de aparitia unor complicatii.

Sora lui spune ca il va ajuta sa treaca peste divort si sa aiba grija de cei patru copii, care au intre 15 si 25 de ani.

Medicii spun ca saptamana aceasta, intr-o singura garda de 48 de ore, au avut 15 pacienti care au incercat sa isi ia zilele din cauza problemelor in dragoste sau a lipsurilor materiale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu