marime text:

Mafia japoneza face MILIARDE din cutremure - afla cum!

Un dezastru natural nu e niciodata urmat de acte de vandalism in Japonia, ci de furturi mult mai bine organizate. Yakuza va face probabil o gramada de bani si din cutremurul din 11 martie.
Mafia japoneza face MILIARDE din cutremure - afla cum!

In 1995, un cutremur devastator aproape ca a ras orasul Kobe de pe suprafata pamantului. 7.000 de oameni au murit, iar 200.000 au ramas fara acoperis, dar primii care si-au frecat mainile de bucurie au fost membrii Yakuza.

Mafiotii japonezi au distrus complet cladirile afectate, au construit unele noi in locul lor si au mutat apoi profitul in conturile din banca.

Peste 100 de miliarde de dolari a costat reconstructia orasului. Politistii si jurnalistii japonezi ce urmaresc Yakuza estimeaza ca mafiotii incaseaza intre 2 si 3 procente din constructiile din Japonia, dar in acest caz procentajul a fost mult mai mare.

Cel mai mare grup din Yakuza, Yamaguchi-gumi, are sediul in Kobe, domeniul constructiilor fiind unul dintre cele mai prolifice ale acestora. In total, miliarde dolari au intrat in conturile Yakuza.

Interesant este ca in momentele ce au precedat cutremurul, cei mai bine organizati au fost chiar cei din Yamaguchi-gumi, care au pus inclusiv elicopterul personal la dispozitia autoritatilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu