marime text:

Made in Romania: femeia lovita de o bucata de tencuiala este in coma si nimeni nu este de vina!

Asa cum se intampla in Romania, cazul tinerei din Galati, care este in coma, dupa ce marti, o bucata din tencuiala i-a cazut in cap, are toate sansele sa fie ingropat de neputinta autoritatilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Primaria arata cu degetul spre administratorul imobilului, care trebuia sa se ocupe de reparatii. Nimeni altul, decat Inspectoratul Scolar. Dar institutia se apara, cu documente, asa ca deocamdata, nimeni nu este de vina ca o femeie a fost grav ranita.

Femeia de 30 de ani este de marti in coma profunda. Medicii spun ca in urma loviturii, a ramas cu mai multe fracturi craniene si are o contuzie cerebrala grava. Doar aparatele si rugaciunile celor dragi o mai tin in viata.

Familia victimei se teme ca acest caz va fi musamalizat. Oamenii nu au bani sa plateasca un avocat, pentru a deschide un proces.

Chiar si politia stie ca va fi greu de gasit un vinovat.

In urma cu 4 ani, tot la Galati, o fetita de numai 7 ani a stat in coma cateva zile, dupa ce o parte din acoperisul blocului a cazut peste ea, in timpul unei furtuni. De atunci, parintii sunt in proces cu firma care a renovat blocul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu