marime text:

Madalina Manole a inghitit doar Furadan - legistii au finalizat analiza toxicologica

Legistii au incheiat analiza toxicologica in cazul Madalinei Manole si au constatat ca artista inghitise doar Furadan, nefiind gasite in sange alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slabit, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, directorul general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.
Madalina Manole a inghitit doar Furadan - legistii au finalizat analiza toxicologica
"Nu am descoperit alcool in sange si nici alte substante cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru slabit la analiza toxicologica facuta in cazul Madalina Manole. Este doar o cantitate foarte mare de Furadan", a spus Dan Dermengiu.
El a spus ca, in acest moment, nu se poate stabili concentratia pe care o avea pesticidul cand a fost ingerat.
"Nu putem stabili care a fost concentratia pe care o avea Furadanul ingerat de artista. Am cerut procurorilor sa ne trimita o proba din flaconul de Furadan ridicat din casa Madalinei Manole pentru a putea compara daca produsul ingerat are aceeasi concentratie cu cel din flacon", a aratat directorul general al INML "Mina Minovici".
Potrivit acestuia, din punctul de vedere al legistilor raportul in cazul Madalinei Manole se considera incheiat, singura problema ramasa de clarificat fiind legata de concentratia de Furadan.
In urma cu doua saptamani, surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Madalina Manole mancase mult inainte sa inghita Furadan, ceea ce a scazut concentratia solutiei.
"Furadanul in stare pura este o substanta solida. In agricultura este folosit in solutie. Solutia se realizeaza prin dizolvarea Furadanului solid intr-un solvent. Solutia obtinuta poate avea o concentratie mare, sa zicem 90%, dar niciodata suta la suta ca substanta pura", au precizat experti din cadrul anchetatorilor.
Magdalena Mircea - cunoscuta publicului drept Madalina Manole - s-a sinucis in dimineata de 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere.
Madalina Manole a fost gasita moarta de sotul ei in dimineata zilei de 14 iulie, in locuinta lor din localitatea Otopeni.
Cantareata a fost inmormantata in 16 iulie, la cimitirul Bolovani din Ploiesti, cortegiul funerar fiind asteptat de aproximativ 5.000 de persoane.
Cei sapte medici-legisti care au participat la necropsia Madalinei Manole nu au niciun fel de suspiciune cu privire la cauza care a produs decesul, la fel si criminalistii, probele confirmand sinuciderea artistei, potrivit unor surse judiciare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu