marime text:

MACABRU - un barbat a descoperit cadavrul propriei mame in fantana din curtea casei

La aproape 80 de ani, o femeie din judetul Sibiu n-a mai avut putere sa traiasca de pe o zi pe alta, cu trupul chinuit de slabiciunile varstei. A ales sa-si curme singura zilele si unul dintre baietii ei a gasit-o miercuri dimineata inecata in fantana din curtea casei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanti Aurica, asa cum ii spuneau apropiatii, locuia sub acelasi acoperis cu doi dintre fiii sai si cu o nora. Vreme de 20 de ani i-a purtat de grija unuia dintre baieti care are grave probleme neurologice.
 
Vecinii spun ca in ultima vreme o vazusera pe femeie tot mai abatuta. O supara inima si nici vederea nu o mai ajuta. Spunea ca a devenit o povara pentru cei dragi si chiar a vrut sa se interneze la un azil.

Politistii sositi de urgenta, dupa ce a fost gasita batrana, au inchis repede acest caz, intrucat era evident ca femeia si-a pus singura capat zilelor.

Trupul femeii a fost dus la serviciul de Medicina Legala pentru necropsie, dar este doar o formalitate. In curand rudele o vor putea lua acasa, pentru inmormantare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu