marime text:

MACABRU! S-a spanzurat in cimitir, langa mormantul tatalui sau

Viata a devenit o povara de nesuportat pentru un barbat de 52 de ani din Bihor, care s-a spanzurat intr-un cimitir, la cativa pasi de mormantul tatalui sau.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul lucra ca brancardier la spital, iar vestea reducerii salariului cu 25 la suta i-a cazut cum nu se poate mai rau, in conditiile in care avea datorii mari.

Dupa ce divortase de sotie, omul se mutase cu chirie intr-un apartament din Marghita. Nu se descurca stralucit cu banii nici inainte sa afle ca salariul lui se va micsora, iar acum a realizat probabil ca nu mai are sanse sa o scoata la capat.

Nu le-a spus explicit ca se pregateste sa moara, dar oamenii povestesc ca in cateva saptamani se transformase dintr-un om vesel si plin de viata, intr-o umbra trista. La inceput le mai vorbea despre greutatile lui, despre divort, despre singuratatea apasatoare si lipsa de perspective, insa in ultimele zile nici macar nu mai comunica.

Trupul lui a fost descoperit de o femeie care venise in cimitir sa puna o floare la mormantul cuiva drag. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu