marime text:

Livrare speciala in penitenciar - un detinut a primit un telefon mobil, ascuns intr-un pepene

Gardienii de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Aiud au descoperit in pachetul destinat unuia dintre detinuti un telefon mobil ascuns intr-un pepene verde.
Livrare speciala in penitenciar - un detinut a primit un telefon mobil, ascuns intr-un pepene
Purtatorul de cuvant al Penitenciarului de Maxima Siguranta din Aiud, Nicoleta Mataranga, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX ca angajatii inchisorii au constatat, in luna septembrie, 11 tentative de introducere a unor bunuri si obiecte interzise ascunse in pachetele destinate detinutilor.
 
Mataranga a spus ca au fost descoperite sapte telefoane mobile, sapte cartele SIM si patru incarcatoare pentru telefon mobil, ascunse in diverse moduri.
 
"O metoda ingenioasa de disimulare a fost constatata cu ocazia verificarii efectuate asupra pachetului cu alimente destinat unei persoane private de libertate, unde un telefon mobil a fost descoperit intr-un pepene verde de aproximativ zece kilograme", a spus Mataranga.
 
Potrivit sursei citate, in geanta unei alte persoane vizitatoare au fost descoperite o pungulita transparenta care continea plante uscate si un cubulet de culoare maronie ambele posibil din categoria substantelor halucinogene.

Nicoleta Mataranga a spus ca in toate cazurile au fost sesizate organele competente pentru a face cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de introducere de obiecte interzise in penitenciar.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu