marime text:

Lantul sinuciderilor la Caracal: fosta iubita s-a spanzurat pentru altul, el a sarit pe geam pentru ea

O fata, doi baieti si un sir de nenorociri care pare sa nu mai ia sfarsit la Caracal. Dupa ce tanara de 18 ani s-a spanzurat ca parintii nu o lasau sa fie cu prietenul ei, fostul iubit al fetei a incercat sa-si puna capat zilelor luni, dupa inmormantare. Baiatul a avut insa noroc si a scapat cu viata.
Lantul sinuciderilor la Caracal: fosta iubita s-a spanzurat pentru altul, el a sarit pe geam pentru ea

Laura avea numai 18 ani cand s-a decis sa paraseasca aceasta lume. Sambata, s-a spanzurat pentru ca parintii nu vedeau cu ochi buni relatia ei cu Cristian, un baiat cu un an mai mare.

Sute de persoane au fost prezente luni la inmormantarea fetei si parea ca totul se va sfarsi aici. Dar nu a fost asa, pentru ca Sorin, fostul iubit al Laurei, s-a aruncat de la fereastra, chiar din localul in care se desfasura parastasul fetei.

Sorin a cazut de la etajul intai si a scapat doar cu o fractura la bratul stang. Spune ca nu a incetat niciodata sa o iubeasca pe Laura, desi aceasta l-a parasit in urma cu un an, pentru Cristian. Nu a putut suporta ca fata a murit, asa ca s-a gandit sa o urmeze, pe lumea cealalta.

Tanarul este acum in afara oricarui pericol si medicii spera ca baiatul sa treaca peste trauma suferita si sa-si continue viata.  

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu